maandag, april 21, 2008

She did it again!!!

Yes, she dit it again. Lore finishte haar 5de marathon, ondanks een knieprobleem halverwege. Ze wilde onder de 4u, maar voor de 3de keer op rij mocht het niet zijn. Na de linkerknie in de Kustmarathon 2006 en de hitte in de Rotterdam marathon 2007, was het nu de beurt aan de rechterknie. De conditie stond op punt en zoals gewoonlijk voor Lore was ze niet moe aan de finish. Dus gewoon weeral dikke pech. Maar wat zou het, een marathon volbrengen is al een prestatie op zich, ik kan alleen maar trots zijn op mijn sportieve halve trouwboek. Volgend jaar de 100km in Torhout? Kurt, laat je maar ne keer gaan als haas!

Ikzelf zit in een dipje. De zin, of is het tegenzin, om te trainen is er niet meer. Plichtsgetrouw wordt het schema nog afgehaspelt, maar het plezier is een beetje zoek. Of zou het aan het weer liggen. Die verduivelde wind en regen steeds maar. Zaterdagmorgen om 7.00 op de fiets voor mijn lange fietsduurtraining. Ik was nog maar over Kortrijk of het was weer van dat, regen voor een paar uur. Eenmaal terug in Kortrijk bleek het hier droog gebleven. En dan die wind die weeral begon op te steken. In het zwemmen lukt het ook niet meer zo goed. Mijn tempo's zijn ook dat niet meer. Voor woensdag staat de 2de 30' test op het programma. Ik vrees ervoor of ik beter zwem dan in Februari. Kortom, waar is de lente, waar is de zon, de korte rokjes, de blote benen om ne keer naar te fluiten. Volgens de Frank is de lente op komst. Kan niet snel genoeg zijn.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan, denk aan wat er nog moet komen eens een week wat minder kan de batt weer wat opladen. Zoals Kurtje zegt "het is voor geen huis hé het moet fun blijven". Heb dat nu ook een bij mij kan het een jaar duren na 20 jaar triatlon. Doe eens een week wat anders en de goeie moet zal er terug zijn. Groetjes Tony

Anoniem zei

O ja nog vergeten proficiat aan het vrouwke. Tony

Anoniem zei

Lore, van harte proficiat met je 5de marathon! Je bent een echte crack.
Carine & Dirk

Anoniem zei

Johan, dat dipje is héél normaal op een week of negen ervoor! Je moet ook eens kijken in je logboek wat je al allemaal hebt gedaan ook hé man. Je moet ook niet steeds gaan kijken rondom jouw wat het zwemmen betreft, je kon verdorie amper boven blijven over een maand of vijf! Zwem vanavond eens een tempo waar je van denkt dat je het kan volhouden in Duitsland en daarna...EEN DAG OF DRIE VOLLEDIG RUSTEN IS DE BOODSCHAP ALS JE JE ECHT SLECHT VOELT !!!
Je zal u als herboren voelen om de laatste vijf ZWARE weken in te gaan.Doe je het niet dan zal je hoogstwaarschijnlijk vijf weken trainen met geweldige tegenzin en negen kansen op de tien in Frankfurth de zware tol betalen van het koppig doortrainen en slaafs de trainingsschema's te volgen. Doen Johan! Naar mij moet je niet luisteren hoor als je niet wilt, maar luister dan aub eens naar Tony of Lode. Zij weten zeker waar ze over spreken!
Trainen is belangrijk,maar pas in rust pluk je de vruchten.

Peter

Anoniem zei

Proficiat Lore met je prestatie!