dinsdag, april 15, 2008

Kasseien

Zondag een schone koers gezien met een verdiende winnaar. Amaai, ze zouden me veel geld mogen geven om met ne koersfiets over die kasseien te dokkeren. Donderdag had ik met mijne fully nog eens over de kasseien van Wannegem gaan vlammen. Jaja, vlammen, met zo ne full suspension zit ge bijna in ne zetel. Van salonconditie's gesproken. Maar als ge dan de kasseistrook van Carrefour de L'arbre ziet valt Wannegem nog mee. De kasseien zijn der precies mé ne bulldozer erin gesmeten zoals Kurt uitdrukte. Wel veel ambiance, een Vlaamse volkskermis, met spijtig genoeg ook de gebruikelijke bende luidruchtige dronkaards. Die dachten zekers dat ze op't voetbal zaten. Op terugweg werden alle Belgen tegengehouden om in 't zakske te blazen. Gelukkig was ik niet onder invloed.

Onze reus van Vlaanderen geeft een prachtige tijd gelopen in Rotterdam. Met Leontien Vanmortsel over de meet mogen komen zijn der nie veel gegeven. Dirk geeft een mooi verslag op zijn blog geschreven.
Onze belgen in de Ironman Arizona verging het minder goed. Woestijn temperaturen van 36° en harde wind. Op een bepaald moment dienden ze de chipmat te verankeren of ze was de lucht in. Rutger Beke moest de strijd staken bij de loopstart, hij lag toen in 4de positie. Stijn haalde wel de finish, maar had het heel hard te verduren. Na als 21ste uit het water te komen, rukte hij op naar de 9de stek bij de loopstart. Wat er daarna gebeurde weten we nog niet, enkel dat hij tijdens de marathon aan de hamstrings werdt behandelt. Meer nieuws later op zijn website (zie links).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan,
Misschien kunt ge ne keer vermelden da de schone foto van Tommeke en co genomen werd door uw echtgenote zelf.
groetjes,
Lore

Anoniem zei

maar Lore toch, Johan heeft het zelf gezegd, vanaf deze week geen tijd voor vrienden en familie, dus moet je zeker niet op complimentjes rekenen ook!!!!