maandag, december 24, 2007

Veldloop AVOS groot succes.

De jaarlijkse veldloop van atletiekvereniging AVOS trok meer dan 800 deelnemers. Secretaris Marc Peeters was dan ook een zeer tevreden man. Ikzelf mocht het speakerwerk verzorgen. De overwinning bij de seniors mannen ging naar Joeri Jansen, die daarmee zijn winst van vorig jaar kon verlengen. Hij ging Bart Lieckens van ACHL vooraf. Thuisloper Koen Janssens eindigde op een mooie 5de plaats. Consternatie in de driedubbele vrouwenwedstrijd (jun-sen-mas) toen Annick Beckers en zekere overwinning op 150 meter van de finish in rook zag opgaan, wanneer er een onoplettend kind het parcours overstak en daarmee Annick ten val bracht. Naast de enorme ontgoocheling hield ze er ook een geblesseerde knie aan over. De winst ging zo naar de Leuvense Marieken Verhaeghe. Anja Peeters won bij de masters dames, en Herentalse Sofie Van Accom was de beste bij de juniors vrouwen.
Belofte Soufiane Bouchikhi rekende af met master Peter De Vocht in de dubbele jun-mas wedstrijd. De Merksemse junior heeft zeker een grote atletiektoekomst voor zich.Voor de organiserende vereniging werd het een ook een sportieve hoogdag met overwinningen van Shana Lauwers bij de scholieren dames en van Bram Servotte bij de miniemen heren.
Vrouwtje Carine Dekkers finishte als 21ste bij de masters op 40 deelnemers en verbeterde haar tijd met bijna 2 minuten ter opzichte van vorig jaar.
Het mooie winterzonnetje en de prachtige omgeving op het domein van de Lilse Bergen deden de rest. Een schot in de roos voor AVOS.

Geen opmerkingen: