zaterdag, februari 16, 2008

Mooi begin van het weekend.

Een half dagje verlof kan wonderen doen. Vrijdagnamiddag profiteerde ik van het mooie winterzonnetje om een rustig duurloopje te doen van 30km, langsheen de prachtige Kempense natuur. Het gelegenheidsparcours ging langs Wechelderzande,Oostmalle,Zoersel,Pulderbos,Pulle, Grobbendonk en zo terug naar Vorselaar. Het deed deugd om eens een keertje niet in de duisternis te trainen, en de duurloop ging wonderwel goed. Vandaag vond dan weer de jaarlijkse cyclocross plaats in mijn achtertuin(wedstrijd in het kader van de Superprestige). Aangenaam bezoek uit West en Oost Vlaanderen hielden me gezelschap en Niels Albert won de wedstrijd.Met Valerie,Luc, Jacky en broertje Jos werd het een zeer toffe namiddag, en de sfeer zat er goed in.
Jacky heeft een "Ronde van Vlaanderen route" uitgestippeld met de fiets die we in mei gaan bedwingen, Valerie loopt half maart haar eerste marathon en Luc spoorden we aan om nog meer gaan te lopen. Er werd dus veel over sport gekletst.
Intussen draaide vrouwtje Carine warm op de halve marathon in Lier , waar ze haar persoonlijk record weer heeft verbeterd. Haar besttijd bedraagt nu 1u49'33".

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat Carine! Wat is je streefdoel? De tijden van je man overtreffen?