maandag, januari 14, 2008

Weekends blijven vol van atletiek.


Oef.... Zojuist een duurloopje afgewerkt van bijna 17km, en dat was lang geleden dat ik die afstand nog eens haalde... De douche en de massage met "Polar Frost" deden meer dan deugd. Twee dagen na een geslaagde sporttest waren de spieren duidelijk nog niet helemaal gerecupereerd.Die test ging tot 18km/u op de loopband en een maximale hartslag van 188. Blijkbaar heb ik ook een grote longinhoud (8,2 liter) spijtig genoeg is het looptalent dat ik van moeder natuur meegekregen heb niet even indrukwekkend, maar je kan niet alles hebben in het leven natuurlijk...
Zondag vertoefden we de ganse dag in de Topsporthal in Gent voor het provinciaal kampioenschap indoor, waar Emma deelnam aan twee disciplines.Haar beste nummer, het hoogspringen werd een lichte tegenvaller. Met een evenaring van haar record(1m45) zat een podiumplaats erin, maar het werd 1m35. Elke week kermis kan natuurlijk ook niet.
Dan maar duimen voor de 60m horden die zes uur later stond geprogrammeerd. Daarin liep ze haar record en scherpte ze haar besttijd van vorige week aan met 9 honderste van een seconde. 11" rond was goed voor een 12de plaats in totaal. Mooie uitslagen, en bij leven en welzijn start ikzelf volgend weekend naar alle waarschijnlijkheid nog eens in een loopkoers. FOTO: Emma klaar voor de start van de 60m horden (dank aan Lore voor de foto).

1 opmerking:

Anoniem zei

Ondanks je favoriete "ding" niet goed was heb je toch een persoonlijk record gebroken hé, Emma.